Beoordelingen van Hot Fried Chicken Leeuwarden

Recente recensies van Hot Fried Chicken Leeuwarden

5 sterren na 21 reviews

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jummy 😋

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor het eerst het drinken vergeten

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is goed bevallen. Alleen waren er producten welke niet zijn bezorgd en wel betaald.... Tip voor de volgende keer!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en de kip was heerlijk!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Top service!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker weg de broodje kipburger smaakte goed en je krijgt ook nog een blikje drinken kado das fijn

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was heerlijk, de kipnuggets zijn echt super. Netjes op tijd,. vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en de bezorger was cute :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde beetje lang, maar het eten was dit keer vooral echt kak. Klein stukje kip in mijn burger wat meer gefrituurde korst was dan vlees en de frikandel viel praktisch uit elkaar. Jammer, normaal gesproken ben ik altijd heel tevreden over hfc.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was zoals gewoonlijk lekker. Helaas duurde de bezorging 1,5 uur terwijl we laat op de avond besteld hebben. Het lijkt wel alsof je na half 10 besteld dat het dan veel langer duurt.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vanwege drukte was de bestelling wat later, dat is geen probleem. Er was een item vergeten, daar heb ik over gebeld en ik werd netjes te woord gestaan. Vrij snel kwam de vriendelijke bezorger het alsnog brengen met als extra een blikje cola. De kipnuggets zijn heerlijk, met een goede bite. Patat is ook lekker, goed doorgebakken.

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 1 blikje pepsi te weinig en geen saus erbij. Eten was verder wel heerlijk zoals we gewend zijn

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer snel bezorgd en de hotwings zijn vaak drumsticks maar daarom niet minder lekker! Zit veel vlees aan. Magnum in eerste instantie vergeten, gebeld en 5 min later was er een bezorger met de magnum. Top service!

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hotwings en baklava waren zoals altijd lekker. De Turkse pizza met kip doner was echt super vet. Mijn vriendin werd zelfs een beetje misselijk omdat het zo ontzettend vet was. Voortaan bestellen we alleen nog maar fried chicken en baklava.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetarische Kapsalon Falafel was heerlijk! En lekker smeuïg! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating